Piusi pompen, telwerken en pistoolkranen

Piusi is sinds 1953 de wereldwijde toonaangevende speler op het gebied van vloeistofbehandelingssector, met een compleet assortiment producten voor vloeistofoverdracht en -beheer.

De Italiaanse kwaliteit ten dienste van particuliere exploitanten in de landbouw, de auto-industrie, werkplaatsen en garages, vloot management, weg- en zeetransport wereldwijd.
Als hoofdleverancier van Piusi in België en Luxemburg stellen wij u met trots de betrouwbare en innovatieve producten van onze leverancier Piusi voor. Voor Piusi en Mastra Pumps staat kwaliteit op de eerste plaats.

Vanwege de hoge kwaliteit biedt Piusi ons de mogelijkheid om jullie voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding de goederen te leveren. Het uitgebreide gamma van Piusi biedt ons de mogelijkheid om diesel pompen, benzine pompen, olie pompen, vet pompen en AdBlue pompen te verdelen. Evenals telwerken, pistoolkranen en andere toebehoren. Zo bieden wij jullie een volledig gamma voor deze toepassingen aan.

Mastra Pumps werkt reeds sinds 1994 samen met Piusi waardoor wij met zekerheid de kwaliteit van hun producten kunnen bevestigen. Hun uitgebreide waaier aan producten, samenstellingen en innovaties zijn van een uitmuntende meerwaarde. Er wordt bij Piusi constant gewerkt aan verbetering en vernieuwing van hun producten waardoor er stelselmatig nieuwe en vernieuwde producten van Piusi op de markt worden gebracht.

Registratiesystemen worden continue door Piusi naar een hoger level gebracht door aanpassingen aan de noden van de klanten. Ook investeren ze een Cloud oplossingen door de B.Smart Piusi generatie aan te bieden. Dit zijn registratiesystemen die kunnen bediend worden door mobiele telefoons. Door te kiezen voor Piusi producten mag u gerust zijn dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Mastra Pumps is de hoofd verdeler van Piusi voor België en Luxemburg.

Einde

Geen producten meer te laden